Indukciós főzőlap, elektromos főzőlap, sütő, tűzhely bekötése                                                            Garancia érvényesítése

A lap alján ajánlat kérő modul.

elektromos főzőlap
elektromos főzőlap
villany sütő
villany sütő
indukciós főzőlap
indukciós főzőlap

Villanytűzhely bekötése, beüzemelése, beszerelése és villanytűzhely kikötése.

Ha a múltban is elektromos tűzhelye volt, valószínűleg az új készülék beüzemelése nem ütközik műszaki akadályba.

Amennyiben Önnek eddig gáz üzemű tűzhelye volt, úgy valószínűleg villany főzőlap üzemeltetésére megfelelő áramvételi pont nincs kiépítve. Illetve a bejövő áramerősség sem biztos, hogy megfelelő, ezt a villanyóra mellett vagy alatt lévő kismegszakítón, vagy kismegszakítókon tudja ellenőrizni. Természetesen ezeket mind ki lehet építeni, és teljesítménybővítés is igényelhető.

Elektromos főzőlap bekötése

Vásárláskor a kereskedő általában nem szokta említeni, hogy a főzőlapok, egy hagyományos háztartási konnektorból nem üzemeltethetők. A sütő részük (amennyiben különálló készülékről van szó) még csak esetleg, de ez is típusonként eltérhet.

A megfelelő áramvételi pont kialakítása lehet falba süllyesztett kivitelű, vagy falon kívül kivitelű.

A falba süllyesztett kivitel esetén a falba hornyot vésünk, abba védő csövet helyezünk, és a csőbe kerülnek a szükséges vezetékek. A tűzhely közelében kötődobozt alakítunk ki szintén süllyesztve. Így az elkészült nyomvonal, horony javítás és festés után nem lesz látható. Ez utóbbi két művelet egyéb szakembert igényel.

A falon kívüli kivitel esetén kábelcsatronába helyezzük a szükséges kábelt. Ez a művelet gyorsabb, és kevesebb zajjal illetve kosszal jár mint a süllyesztet megoldás.

Mindkét kivitel esetén szükséges a biztosítéktáblában új kismegszakító, illetve leválasztó kapcsoló kiépítése.

Az alábbi elektromos sütőket illetve főzőlapok bekötését biztosan vállaljuk:

Amennyiben van garancia levél azt kitöltjük pecsételjük. Amennyiben nincsen, úgy a számlán tüntetjük fel részletesen az elektromos sütőt illetve elektromos főzőlapot.

whirlpool, bosch, ariston, beko, aeg, amica, candy, electrolux, gorenje, samsung, mora, zanussi, hausmeister, ikea

Szabadon álló tűzhelyek: https://avplanet.hu/termekek/haztartas/haztartasi-nagygepek/tuzhely-suto-fozolap/szabadonallo-elektromos-tuzhely

Beépíthető főzőlap: https://www.markabolt.hu/fozolap/

Beépíthető sütő: https://www.markabolt.hu/suto/

Érdeklődés villany főzőlap vagy sűtő bekötésével kapcsolatban.

villanytűzhely bekötés, villanytűzhely bekötésé